O'TACOS DEN HAAG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 229 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij O'Tacos Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

20 apr 2024 om 19:44 De frietjes met kaassaus waren nog rauw en geplakt. Taco was prima.
15 apr 2024 om 22:20 Deze keer was het bijna koud en de frietjes rauw.Jammer
14 apr 2024 om 19:18 Uniek recept
10 apr 2024 om 0:45 Bezorgen duurt lang
8 apr 2024 om 9:38 echt lekker eten en snel geleverd
1 apr 2024 om 7:51 Het eten kwam koud aan, er zat amper tot geen saus in de taco's. De patat was slap en hard van binnen, had ook nog eens de verkeerde kaas saus gekregen. De kaasringen waren best hard van binnen en smaakte naar niks. De bezorger was aardig.
29 mrt 2024 om 23:44 is druk vanwege ramadan, niet iedereen snapt dat. gewoon afhalen en dan is het altijd goed
25 mrt 2024 om 7:14 Wij hadden een bowl.... rond bakje met slappe patat, met daarop veel te veel chilisaus. Daarop gesneden stukjes kip en 2 mini stukjes bacon. Met kaassaus á € 9,95 per bowl. Echt nooit meer. Bezorging was netjes op tijd en aardige bezorger.
22 mrt 2024 om 21:23 Food came hot. Was Tasty and filling.
19 mrt 2024 om 10:04 Heb eerst achter me bezorging aan moeten bellen toen kwam het eten zogoed als koud aan weer gebeld en kreeg een nieuwe maar was lang wachten was wel naar verwachting
18 mrt 2024 om 13:04 Bestel der nooit meer. Tacos besteld en geen patat inside aangevinkt maar dan krijg je geen patat. De patat die ik los besteld had is ijskoud en had het frituur niet gezien. Buikpijn daarna. Ik heb het gewoon weg gegooid echt vies
17 mrt 2024 om 0:37 Het zou handig zijn als er op het papier staat welke taco het is, nu moesten we eerst alle taco’s openmaken om te kunnen zien wat erin zat